TRADING212
Trading 212 to londyńska firma z branży technologii finansowych.
W ramach systemu poleceń rozdaje nowym użytkownikom:
DARMOWA AKCJA O WARTOŚCI DO 100$
za:
- ZAŁOŻENIE KONTA W APLIKACJI
- WERYFIKACJĘ
- MINIMALNY DEPOZYT CHOĆBY 1$
Chcesz otrzymać bezpłatne akcje o wartości nawet 100 €?
Dołącz do Trading 212 Invest, korzystając z mojego linku, a otrzymamy bezpłatne akcje.

Pomijając mankamenty regulaminu moje doświadczenia z Trading 212 są jak najbardziej pozytywne!.. Poglądowo przestawiają to poniższe screenshoty. Szału na pewno nie bylo bo dostałem ułamek akcji Apple (w akcjach jestem nihuhu i nawet nie wiedziałem że akcje mogą być mniejsze od jedności). Szału nie było na 8 euro się skończyło. Teoretycznie dostać można i 100. Dostają 2 osoby: polecający i polecany. Ostatnim warunkiem jaki należy spelnić by cieszyć się pieniędzmi (jakie by one nie były) jest przeczekanie okresu blokady bonusa. W tej chwili jest to 30 dni a moj termin właśnie minal więc zarządziłem próbną wypłatę co widać na ostatnim SS. Pieniądze są w drodze na wcześniej zlinkowanego Revoluta. Do 3 dni roboczych. tak napisali więc spodziewam sie ich dopiero po niedzieli o czym zapewne doniosę bo nie Zniosę jak wieści tej nie przyniosę.
Wszystko to bez depozytu! Własny przelew w wysokości min 1$ (lub więcej - czyżby większa wartość akcji {tak gdybają na forach}) jest dostępny dla nas natychmiast. Zablokowana jest tylko akcja promocyjna. Po 30 dniach możemy ją sprzedać. Możemy też bawić się dalej w inwestowanie na giełdzie. Jak kto woli. Ja sobie giełde odpuszczam ale może kto znajdzie tu ten pierwszy miliooooon do. Ten pierwszyyy - ten najważniejszyyyyy.... ;)

mala ściąga
(dane z apki)
Dane do wpłaty minimum 1$
uprawnia do otrzymania akcjo do 100$:
Bank name: BARCLAYS BANK PLC FRANCE
Bank address: 34/36 AVENUE DE FRIEDLAND, Paris, France
Beneficiary name: Trading 212 Markets Limited
Beneficiary address: 1 Agias Fylaxeos St, 3025 Limassol, Cyprus
IBAN: FR76 3058 8000 0100 5000 0324 857P
BIC: BARCFRPC
Account Number: FR00500003248
Currency: EUR
TRADING212
W SKRÓCIE
Aplikacja ponownie rozdaje do 100 euro w losowo wybranych akcjach za założenie konta i dokonanie depozytu za min. 10 euro lub 50 PLN
klikamy na link poniżej i ściągnij aplikuje
http://bit.ly/trading2121fcb
rejestrujemy się i robimy KYC
dokonujemy depozyt za min 10 euro (najszybciej i bez kosztów przelewem z Revoluta)
bonus otrzymujemy w akcjach spółek notowanych na giełdach
bonus można od razu sprzedać do euro, a po 30 dniach wypłacić na konto bankowe
depozyt można od razu po otrzymaniu bonusu wypłacić na Revoluta
można polecić maksymalnie 5 osób - ty jak i twój znajomy otrzyma losowe akcje