ByBitEU
ByBitEU
https://bit.ly/BYBITEUFCB
25EUR
(za wpłate 100EUR)
możesz posiadać zwykłe Bybit
REJESTRACJA KARTY
20EUR
(za wydanie kartą 100EUR łącznie)
możesz posiadać już konto w BybitEuu tu rejestrujesz sam program kart

⚡ Zgarnij bonus na start w Bybit EU! ⚡
Szukasz bezpiecznej giełdy zgodnej z unijnymi przepisami? Zarejestruj się na Bybit EU, przejdź szybką weryfikację i odbierz bonus za pierwszy depozyt! 🎁
Łap link i odbierz nagrody rejestrując się z gdyż jest to program partnerski, bez tego nie ma bonusa.
W całym segmencie krypto zrobił się nie mały galimatias. Wszystko przez licencję krypto MICAR, którą muszą uzyskać wszystkie podmioty krypto aby legalnie prosperować na terenie Unii Europejskiej. Już wiadomo, że największa giełda krypto Binance nie zdąży z licencją i od 1 lipca praktycznie kończy działalność na tym terenie (aż do uzyskania licencji). Jeśli szukasz w pełni legalnej giełdy krypto to polecam Bybita, za rejestrację z poniższych linków masz bonusa 1) dla samej giełdy po wpłacie 100EUR dostaniesz 25EUR 2) za rejestrację karty (także wirtualnej) i wydanie nią 100EUR na dowolne cele (może być to wpłacone wcześniej 100EUR nie musi być natychmiast!) dostaniesz kolejne 20EUR
Giełdy możesz używać do płatności krypto także na wszelkich stronach hazardowych. Ponadto masz w pełni sprawną kartę, którą możesz również dokonywać wszelkie operacje dozowolne kartą Mastercard (w tym zbliżeniowe w sklepach)
Krok po kroku: Jak odebrać bonus
Rejestracja z linku partnerskiego
Użytkownik musi założyć konto, klikając bezpośrednio w Twój link (lub wpisując odpowiedni kod polecający w formularzu rejestracyjnym).
Weryfikacja Tożsamości (KYC)
Po założeniu konta należy przejść obowiązkową weryfikację tożsamości poziomu 1 (Identity Verification Lv. 1) za pomocą dokumentu tożsamości i selfie. Bez tego zadania w Centrum Nagród (Rewards Hub) pozostaną zablokowane.
Pierwszy depozyt (First Deposit)
Zależnie od aktualnej kampanii, najniższy próg aktywujący podstawowe bonusy to zazwyczaj min. 100 USDT (lub odpowiednik w innej krypto/fiat) wpłacone w ciągu pierwszych 7 dni od rejestracji.
Odbiór w Rewards Hub
Po zaksięgowaniu wpłaty i ewentualnym wykonaniu pierwszego obrotu (np. szybki trade na Spot za min. 10–100 USDT), bonusy nie wpadają same – trzeba wejść w zakładkę Centrum Nagród (Rewards Hub) na swoim profilu i kliknąć "Claim" (Odbierz).
Dodatkowe opcje:
Bybit Card: Jeśli zamówią kartę Bybit i zrobią pierwszy obrót/wpłatę, często zgarniają dodatkowe airdropy (np. 10–20 USDT) oraz cashback.
JA ODEBRAŁEM TAKI AIRDROP CHOĆ O NIM NIE WIEDZIAŁEM ZA 1 WYDATEK KARTĄ WPADŁO MI 20EUR W BTC! Przejrzyj dostępne programy po rejestracji i zapisz się do nich potem wykonaj 1 płatność kartą.
Większy depozyt = Większy bonus: Im większa pierwsza wpłata i późniejszy obrót (Trading Volume), tym wyższe progi bonusowe odblokowują się w Rewards Hub.