top of page

Szybkie Kasyna

Publiczna·155 uczestników

Bonanza Game New

Bonanza Game New

https://bit.ly/BONANZANEW

150FS(Zeus the Invincible)

Bonus za rejestrację

Bo bliższym zapoznaniu (czytaj po rozegraniu) okazuje się że bonus startowy 150FS jest z obrotem za środki własne
Bo bliższym zapoznaniu (czytaj po rozegraniu) okazuje się że bonus startowy 150FS jest z obrotem za środki własne
Za to warunki są całkiem całkiem cacy zwłaszcza obrót tylko X10
Za to warunki są całkiem całkiem cacy zwłaszcza obrót tylko X10

Chyba przestaję łapać o co w tym chodzi bo niedawno mieli jakaś restrukturyzację a już mają całkiem nowe konto. Nie ważne jest czy ja to łapię czy nie dla gracza najważniejsze, że możesz mieć teraz 2 konta bez żadnych konsekwencji (poza tym weryfikacja na Bonanzie istnieje tylko w rażących sytuacjach regulaminowych). Stare konto nadal działa, ale jego danymi nie zalogujesz się na koncie nowym. Wynika więc, że Bonanzy mamy teraz 2. Tutaj mamy nowe konto i nowy bonus startowy bez depozytu. nic nie stoi na przeszkodzie aby załozyć tu konto i cieszyć sie wygranymi bez weryfikacji. W razie wypłaty wymagana jedynie minimalna wpłata inicjująca. Do aktywacji bonusa wymagane jedynie uzupełnienie profilu i aktywacja maila(może być ten sam co na na starej Bonanzie najlepiej gmail miałem problemy z o2).

Wszystko zostało już napisane więc obrazkowo szybko jak to teraz wygląda:

Strona promocji dla nowych kont w tym do czego już zdążyły przyzwyczaić kasyna WoT bonusy bez obrotu!. Sam czaję się teraz na ten 1 chociażby specjalnie dla nowych 50FS za wpłate 10$ (taką walute ustawiłem). Nie dosyć że ciekawy bonus to pierwsza wpłata odblokuje kanał wypłaty oraz NAJWAŻNIEJSZE czyli działanie przyszlych kodów bonusowych (wnioskuje to po wszystkuich kasynach tego typu oraz wcześniejszej Bonanzie)
Strona promocji dla nowych kont w tym do czego już zdążyły przyzwyczaić kasyna WoT bonusy bez obrotu!. Sam czaję się teraz na ten 1 chociażby specjalnie dla nowych 50FS za wpłate 10$ (taką walute ustawiłem). Nie dosyć że ciekawy bonus to pierwsza wpłata odblokuje kanał wypłaty oraz NAJWAŻNIEJSZE czyli działanie przyszlych kodów bonusowych (wnioskuje to po wszystkuich kasynach tego typu oraz wcześniejszej Bonanzie)
codzienne koło jak na Good Day for Play nowym też zresztą SPIN w lewym górnym rogu co 24h
codzienne koło jak na Good Day for Play nowym też zresztą SPIN w lewym górnym rogu co 24h
dostawcy gier
dostawcy gier
metody wpłat zoptymalizowane jak widać pod polskiego użytkownika na dodatek małe limity np BLIK od 14PLN!
metody wpłat zoptymalizowane jak widać pod polskiego użytkownika na dodatek małe limity np BLIK od 14PLN!

więcej

https://bit.ly/magBONANZANEW

807 wyświetleń
Porobiony
Porobiony
10 godzin temu

użytkowników

bottom of page