Coinbase
Szybka kryptowaluta
Szybka kasa$
Szybka wypłata
Typowa nagroda w małym 3 pytaniowym quizie
po wymianie na ltc - gotowe do czego chcesz
Nie trzeba być krypto specem
gdyż odpowiedzi powtarzasz aż do skutku
Mając juz quiz na koncie
możesz być pewny swojej nagrody
to amerykańska giełda kryptowalut Ze ścisłej czołówki światowej a konkurencja na polu kryptowalut zrobiła sie już mocnooo Mocarna. Coinbase jest tu chyba od 1 bitcoina jest rozwija sie oraz....
...rozdaje calkiem często darmowĄ KASĘ...!
BA!
NIE TYLKO DARMOWĄ ALE I SZYBKĄ KASĘ!
czytaj SIANOOO,KAPUUUSTĘ, PINIĄĄĄĄDZE
realne krypto nie żadne pseudo chujawarto
za banalne quizy w których odpowiedzi możemy strzelać do skutku
za questy, wygodne w konstrukcji z gwarantowaną nagrodą
starych wyg stricte krypto internetowych mało kto pewnie nie zna tematu
koniecznie przeczytaj dlej nawet gdy w krypto jesteś lipton...
Coinbase do pełnego działania jak i do udostępniana swych quizów questów wymaga przede wszystkim zweryfikowanego konta Praktycznie każda ,aspirująca na poważną, aplikacja finansowa nadzorowana w pewnym stopniu przez jakieś siły z REALA podobnie jak Coinbase, (tym razem mamy tu do czynienia z zachodnimi wzorcami) byc może skorumpowanymi ale w normie że tak powiem
CYWILIZACJI POSTĘPU
w odróżnieniu od większości znanych nam kasyn kontrolowanych w Curacaco przez uzbeckich skazanych w ruskich łagrach na mongolskie kobiety ()absolutnie nie jestem rasiista ale jako tropiciel semantycznych konkluzji uważam po prostu, że asfalt służy głównie do deptania :) nieważne
o czym my to...?
aha
Nagroda od giełdy za zadania jest błyskawiczna i natychmiastowo (z reguły) możemy ją swapować (czyli wymienić) na inną interesującą nas i w każdej chwili też wypłacić na interesujący nas portfel zewnętrzny np. bezpośrednio do kasyna albo idziesz z dupą do kina, a za 2 quizy może zabierzesz także i swą dziewczyn ę...
(sajmotne na dupie swej seanse to oczywiście produkt całej tej pierdolonej pierestrojki politycznej a prawdę znamy
że jedynie
PISda
Chyba wszyscy zauważyli, że kryptowluty stały się integralną częscią niemal każdego kasyna online i od tego już nie uciekniemy raczej, nie ma drugiej takiej strony która jak jankeski Coinbase rozdawałaby kryptowaluty nawet potentat Binance jest w tej dziedzinie skromniejszy
Na poniższych screenach łatwiej bo dzisiaj pośpiesznie i może nieskładnie ale o kolejnych questtach w Coinbase będę meldował w tym wątku...
Naprawdę polecam i zapraszam.
(ta giełda że tak obskurnie ale i wymownie powiem dupsko mi ratowała
a przynqjmniej pewien KOMFORT DUCHA)
QUICK $crypto$ TRIP:
OBRAZKOWO MOŻE I LEPIEJ)
PRZEDOSTATNI QUIZ I QUEST JEDNOCZEŚNIE
Zeta - 29$
powalał sumą jak widać jest niedokończony (kwesta fee na ETH która jet większa niż wartość transakcji!blokuje mnie to
ALE PIERWSZE 8$
BODAJŻE MIAŁEM
PO 3 MINUTACH
banalnym doprawdy jest ostatni quiz AKASH
quiz jest banalny
ale równowartość 3$ w walucie AKT
jak najbardziej realnie ląduje za chwile naportfelu
w pełni dyspozycyjne czyli
WYMIENIALNE I WYPŁACALNE
teoretycznie nowi powinnie się załapać na ten quiz aleraczej do spr
niby niewiele
ale to doprawdy 3minuty gdy czytasz
oportunistycznie załatwisz to 3 ruchami palca
są na świecie ludki które w pocie czoła zapierdalają cały dzień n a to
(ooo tak apropo tu widzę elemernty rasizmu
słodkie DEPTAJ ASFALTA to przy tym pikuś)
to zmienną kwestią jest ale na start prawdopodobnie do0staniesz te quizy/questy do których prowazi landing page
główny link na samej górze i praktycznie każdy inny na tej stronie
to system poleceń wynagradzający polecającegi i polecanego sprawieliwsze to zapewne niż MR Ziobro prokurator generalny Polska kraj
bez linku niewiem co się staie
niektórzy mówią że wybuchasz sw boleściach jako supernowa pokojowa
inii Że przychodzi WIELKA CHUJNIA ŁADUJE CIE W ODBYT I ZABIERA W NIEBYT
może to bajki ale raczej nie polecam ;) do sprawczenia
rejczej
alejanie
ołrajt
yeah!
konczę bo szajba chyba musze gdzieś
odetchnąc rozerwanym torsem
szajba to nie łajba
taka co cie wybuja w reaggar rytmach
to raczej to bardzie szatańskie show
trzęsie jak cholera
szału może nie ma
ale szok murowany..
z tematem Coinbase z USA prosto od Yankeez Exchange
do tematu powracał bede napewno przy kolejnych quuizach
questów nie opisałem
w Sierra Leone też raczej nie bywam już
ah to inna fantazja
wpadam do nie
paputki
kochane
krypto
ludki :)
Summer Action
https://bit.ly/onchainsummer
Letnia akcja Coinbase
Znana z darmowych krypto-quizów jedna z większych i najwiarygodniejszych giełd rozpoczęła akcję promująca swój poortfel onchain (choć na uparttego można używac do i oolnego portfela) w której za angażowanie się w różnorodne kruypro aspekty zdbywajmypunkty, odblokowuj emy za mnieagrody.
Sądząc na podstawie quizów z przeszłości także i aktywnośc w Onchain Summer prtzynieść powinna konkrwetne korzysci w przyszłości.
Dlatego myślę że chyba wartozwłascza jesli interesujesz się tematyką blockchain. Narazie żqadfnych nagród nie ual;o mi się odblokować ale zacząłęm pare temató, które być może zaefektują tak przy okazji EFEKTU COINVCAWSE. No zobaczymy. Po dwóch dniacvh mój Progres prezentuje się tak oto:.
Nie wnikałem w temat dość wnikliwuie jeszcze, ale podejrzewam że Nagrody będą przynajmniej tak odjazdowe jak teraz te wypasione klapki ala Kubota (wyvieramy sentymentalkną łezkę z oka :)
Coinbase raczej nie miał akbi konczących się niewypałem więc osobiście polecam! Oprócz twego opozostają nam różnorakie różności zz perzeróżniastych projektóww jak NFT, utworzone konta i czort wie co jeszcze wymyśla bo lato naonchain dop[iero się zaczyna...
Zapraszam...Polecam...
O
D COINBASE:
1
Odwiedź stronę internetową Onchain Summer
Zdobądź przepustkę letnią, zdobywaj doświadczenia w onchain, kupuj gadżety w onchain i zdobywaj nagrody.
2
Podłącz swój portfel
Wybierz portfel, którego będziesz używać podczas Onchain Summer. Jeśli nie masz portfela, kliknij „Utwórz inteligentny portfel”.
3
Dostosuj za pomocą odznak
Po utworzeniu przepustki letniej zdobądź odznaki w zakładce „Postęp”, aby dodać więcej zabawy do przepustki letniej.
4
Odbierz swoje nagrody
Zdobądź 100 punktów OCS za utworzenie przepustki letniej. Punkty można wymienić na nagrody w zakładce Sklep.